Festmenu

Menu

Festmenu 1

Forret
Fiskesymfoni
Røget laks m. asparges
Krebs og rejer
Lakseterine anrettet på sprød salatbund
m. stenbidder- eller lakserogn
Brød, smør og dressing

Hovedret
Kalvesteg stegt som vildt
m. smørristede kartofl er og vildtsauce
Gratinerede bønner m. bacon,
Waldorffsalat, tyttebær og tranebær

Dessert
Hjemmelavet islagkage på frugt coulies bund pyntet m. eksotisk frugt

Festmenu 2

Forret
Fiskefilet Florentine m. rejer og flûte

Hovedret
Pestogratineret oksefilet, rødvinssauce/bearnaisesauce
Svampesauté
Langtidsbagte tomater
Kartoffelbåde

Dessert
Hjemmelavet chokoladekage m. is

Festmenu 3

Forret
Laksetrekant terrine m. spinat, grøn krydderurtedressing samt rejer & asparges

Hovedret
Estragonmarinerede kalveculotter
Persillevendte rodfrugter
Kartoffel rösti eller kartoffel balsamico
Sennepsauce

Dessert
Tiramisu m. jordbær, hindbær og blåbær – anrettet i glas


Festmenu 4

Forret
Dampet laks m. hummersauce, rejer og flüte

Hovedret
Farseret valdnøddehjortefilet
Kartofler, svampesauce
Waldorfsalat, tyttebær og tranebær
Årstidens grønsager

Dessert
Nøddekurv m. is og frugter

Festmenu 5

Forret
Dampet fisk m. spinat og laks pyntet m. asparges, rejer og sauce verde

Hovedret
Kalvemørbrad m. dagens kartoffel, morkelsauce og årstidens grøntsager

Dessert
Pistaciekage m. sorbet- vanilleis